Tempat dating putrajaya

Dan yang sebenarnye, aku tak de termimpi pun nak buat pre wedding. Tapi, photographer utk big day aku nanti, offer free photoshoot pre wedding. Macam comel je kalau dapat pakai baju sekolah semula and then snap gambar sesama.. Diiringi dengan alunan angin seksi dan ombak yang menderu. Kenduri kahwin Ajak pasangan anda singgah mana-mana kenduri kahwin.Bawa sekali bekalan dan mesrakan diri dengan menyuap makanan dengan pasangan anda. Jangan malukan diri untuk makan free The three-tier bridge is inspired by the Islamic architecture of the famous Khaju Bridge in Isfahan, Iran.Masa beroperasi: petang hingga malam (pesanan terakhir).Alamat: Level 23A, Tower B The Troika, 19 Persiaran KLCC 50450 Kuala Lumpur.

Lately sibuk, hari-hari seharian pun sibuk duk mengejar masa.

Ia menawarkan hidangan alfresco di ruangan dek, atau tetamu boleh menikmati makanan di ruangan dalam sambil didendangkan oleh kumpulan jazz.

Ruang makan utamanya mempunyai dapur terbuka, yang menghidangkan pizzpaip dan roti yang dibakar dengan ketuhar kayu, serta hidangan pasta dan makanan Itali yang lain.

Ia adalah sesuatu yang indah dan menjadikan pengalaman makan malam anda sesuatu yang tidak dapat dilupakan. The 39 Restaurant, Kuala Lumpur Mahu rasakan masakan Melayu mewah yang tersembunyi tetapi mempunyai panorama kota Kuala Lumpur yang menarik?

Mahukah anda mengetahui di mana anda bakal menempuh pengalaman sebegini hebat? Anda boleh cuba The 39 Restaurant di PNB Darby Park.